luni, 4 martie 2013

ÎNDRĂGOSTEŞTE-TE DE VIAŢĂ!!!!!!!!

          Nu m-am considerat niciodată o persoană frumoasă.Nu, nu!Lăsaţi, fără comentarii-cliseu, de genul:"Frumuseţea vine din interior!", "Eşti frumoasă pe dinăuntru!" şi altele de genul asta.Dacă cineva spune despre o altă persoană că-i frumoasă, asta se materializează în: ochi mari ( de cele mai multe ori albaştri sau verzi), un păr negru ca abanosul şi NEAPARAT super-lung, 90-60-90 must have şi...daca se poate ( sau cerem prea mult?) şi puţin... CREIER.
                                                     
          La partea cu creierul, fără modestie, zic că am...ceva.Cât priveşte celelalte părţi...natura dormea când aveam şi eu nevoie de câte ceva...un ten frumos, fără acnee ( cică există şi aşa ceva), un corp fără prea multă celulită şi muuulte kilograme, un păr lung care... să fie, adică să nu cadă, să cadă şi...să rămâna...puţintel.
"Da' bine, dragă muritoare, dacă eu dormeam la naşterea ta, tu unde-ai fost pe parcursul anilor, sau unde eşti acum?", îmi ţipa în urechea dreaptă...natura, sau...o fi glasul CONŞTIINŢEI?
          Asta se întâmpla acum ceva ani, când am hotărât să iau taurul de coarne.Mi-am zis c-ar fi cazul să mă îndrăgostesc de...mine( ei, nu ca Narcis, fiţi pe pace), de viaţă.
          Primul pas a fost...să beau APĂ, dar sa beau, fraţilor, aşa cum nu o mai făcusem, ca şi cum nimic nu era mai bun pe lumea asta decât apa, ca şi cum a doua zi n-ar mai fi fost şi n-aş mai fi prins.Şi-aşa fac şi-acum.Beau apă cu o poftă molipsitoare, şi-n miezul iernii, când se-ating -28grade, ca să nu vă mai spun cu cât patos fac acelaşi lucru...vara.Şi asta îmi dă sănătate.
 
          Al doilea pas a privit alimentaţia.Afost o perioadă când nu prea-mi păsa ce şi cum mănânc şi mai ales, când mănânc.Până într-o zi când m-am văzut într-o oglindă din magazin.Lângă mine era o silfidă, iar eu...eu parcă venisem din lumea lui Gargantua şi Pantagruel.Deja era prea mult...nu-mi mai plăceam nici mie.Aşa că...în locul cartofilor prăjiţi, am ales cartofii wedges, care sunt tot atât de buni, sau poate cu mult mai buni.Şi în locul...tuturor(a se citi alimente dăunătoare), am ales...LEGUMELE, coapte, fierte, la cuptor, sufleu, etc.
           
          Bun...am terminat cu interiorul.Să trecem la exterior.Aici mi-am făcut tot felul de tratamente "home-made", ba cu argilă, ba cu castravete, cu ulei de ricin ( pentru păr şi sprâncene), cu ou ( gălbenuş pentru păr, albuş pentru faţă).
                                           
Şi-au dat rezultate, toate, m-au făcut...nu o persoană frumoasă, ci una cu.FARMEC...Eu zic că-i mai bine o persoană cu mult FARMEC  decât una frumoasă.
Sunt o persoană cu mult FARMEC  îndrăgostită de viaţă şi de tot ce-i frumos şi natural.Important în toată această afacere este că mă simt...BINE.






Notă- Fotografiile nu-mi aparţin.

2 comentarii:

  1. am citit cu multa palcere si constat ca in aceeasi situatie sunt si eu ...ma refer la partea cu silfida..:)...dar nu stiu cum sa fac sa reusesc la fel ca tine sa beau atat de multa apa...cat despre mancare am reusit si eu sa cat mai sanatos,cu multe legume si fructe si cu cat mai putina prajeala....acum ma chinui sa gasesc o dieta care sa ma ajute sa dau cateva kg jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepe cu cate putina apa si pe parcurs ai sa vezi ca o sa vrei sa bei din ce in ce mai multa!!!!!!!!!!!!!Si-o sa vezi si ce bine o sa te simti

      Ștergere