Follow by Email

duminică, 2 februarie 2014

NIVEA -LAPTE HRĂNITOR DUŞ

          Anul trecut am făcut o descoperire în materie de cosmetice, o descoperire genială, zic eu: laptele de corp hrănitor sub duş de la Nivea. Am citit nenumărate despre acest lapte sub duş, însă nu credeam sub nicio formă ceea ce se spunea: că un astfel de lapte de corp, folosit sub duş, poate lăsa, într-adevăr, pielea catifelată. Ei bine, chiar aşa este.
                                                   

Am avut şansa să testez întâi acest produs şi am rămas plăcut surprinsă de la prima utilizare. Nu prea se întâmplă lucrul acesta des. De cele mai multe ori, trebuie să folosesc un produs mai mult  ca să pot să-mi exprim părerea cu privire la el. Însă cu acest lapte de corp sub duş a fost dragoste la prima atingere, credeţi-mă. Eu am o piele a corpului foarte uscată iarna şi foloseam întotdeauna un lapte de corp după duş, însă, de cele mai multe ori, când eram foarte obosită, săream peste această etapă. Nu îmi plăcea pentru că îmi lua mult timp: după ce ieşeam de sub duş trebuia să ma usuc bine, apoi să aplic loţiunea de corp şi apoi să mai stau puţin să-mi intre în piele, ca să pot să mă îmbrac. Timp pierdut. 
 În schimb, cu loţiunea de corp sub duş de la Nivea este altceva. Aplic gelul de duş, mă spăl, după care aplic laptele de corp de la Nivea, clătesc şi gata: am o piele care miroase sublim şi e extrem de fină, incredibil.
 Mie, personal, mi se pare o invenţie demnă de luat în seamă în domeniul cosmetic. 
Un mare bravo celor de la Nivea! Mă înclin în faţa lor. Aşteptăm şi altele! 

2 comentarii:

 1. Eu anul trecut am folosit cam 2 tuburi din acest produs :), este intr-adevar o idee foarte buna.

  RăspundețiȘtergere
 2. Invitatie concurs de blogging - Reteaua de bloguri

  Reteaua de bloguri ( www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

  Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

  Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

  Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

  Premiile puse in joc:
  1. Premiul I: 400 RON;
  2. Premiul al II-lea: 250 RON;
  3. Premiul al III-lea: 150 RON.

  Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014

  RăspundețiȘtergere