Follow by Email

duminică, 23 februarie 2014

APĂ TERMALĂ LA ROCHE POSAY

          Scriam acum ceva timp că m-am îndrăgostit de un brand de dermatocosmetice: La Roche Posay. Ei bine, da! Mi-a plăcut întotdeauna ideea de dermatocosmetice, şi am încercat nenumărate produse din această categorie, până m-am stabilit la dermatocosmeticele La Roche Posay. Aici puteţi citi mai multe despre produsele mele preferate La Roche Posay.
          După ce am văzut efectele benefice ale dermatocosmeticelor mai sus menţionate m-am hotărât să-mi achiziţionez şi o apă termală La Roche Posay.
              Am folosit-o din prima seară şi am fost încântată de la prima pulverizare. Îmi place tare mult senzaţia de prospeţime pe care ţi-o dă imediat ce ai pulverizat pe faţă, mi se pare că am luat o gură proaspătă de munte ( ca să mă exprim plastic), exact asta e impresia imediat după ce am folosit-o. Eu am un ten gras şi după demachiere pulverizez un pic de apă termală pe ten, după care aştept să se usuce. Abia după aceea mă dau cu crema Ultra Toleriane, tot de La Roche Posay.
          Am citit informaţiile de pe spatele spray-ului cu apă termală, unde scrie că acţionează ca un antioxidant natural şi calmează pielea sensibilă. Eu am o sensibilitate ridicată a pielii după epilare, aşadar am decis să mă dau cu puţină apă termală şi pe un picior unde aveam ceva urât rezultat în urma epilării. Trebuie să şiţi că, imediat după ce am aplicat apa termală a dispărut tendinţa de a mă scărpina şi usturimea. Eu nu cred în produse cosmetice cu efecte imediate, însă apa termală La Roche-Posay mi-a schimbat perspectiva. De aceea, am hotărât să-l dau şi pe băieţelul meu, de 1 an şi opt luni, cu apă termală pe piele. Îi place la nebunie senzaţia, plus că iritaţiile lui dispar mai repede şi nu se mai scarpină.
          Eu am găsit într-o farmacie această apă la preţul minunat de 41 de RON. Era şi ofertă un spray de 300 ml plus unul de 150 de ml, la preţul de 47 RON, însă mi s-a părut o cantitate prea mare. Acum îmi pare rău că nu am achiziţionat această ofertă, însă... să sperăm că mai găsim astfel de oferte.
          Achiziţionarea şi folosirea apei termale La Roche Posay mă face să cred cu tărie în această marcă de dermatocosmetice pe care o ador. Mi-am propus ca în fecare lună, din salariul meu, să-mi achiziţionez un produs La Roche Posay. Pentru sănătatea pielii mele...ORICE.
          Alegeţi cu încredere produsele La Roche Posay! Cu siguranţă n-o să regretaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu