Follow by Email

duminică, 14 iulie 2013

SE CAUTĂ...BUZZERI!!!!!!!!!

          Aşadar, ce înseamnă să fii buzzer?
         CANDIDATUL IDEAL:
1.să aibă cont pe site-ul www.buzzstore.ro
2.să fie o persoană curioasă, căreia să-i placă să testeze diferite produse;
3.să-i placă să-şi exprime părerea sinceră, cu privire la produsul testat.

          Site-ul www.buzzstore.ro te provoacă!!!!!!!!Dacă vrei să fii lider de opinie în grupul tău şi să testezi GRATUIT produse la tine acasă, fă-ţi un cont pe site.Trebuie să completezi un formular şi...gata contul.În acest moment, primeşti 50 de puncte Buzz, iar după finalizarea înregistrării, adică după ce mai răspunzi la câteva întrebări, mai primeşti încă 50 de puncte.Dacă nu vrei să ţii numai pentru tine această descoperire, recomandă şi prietenilor tăi să se înscrie, şi astfel vei mai primi în contul tău încă 100 de puncte.Eu am parcurs toţi aceşti paşi şi am deja în cont 200 de puncte.Aşadar, puteţi intra aici http://buzzers.ro/invite/d3b03ac34db83526faa3a8b263dda3f0 şi să vă înscrieţi.Fiecare înscriere îmi va mai aduce şi mie încă 100 de puncte în plus.Cool, nu?După ce veţi participa la câte o campanie, veţi primi puncte, 100 de puncte valorează 10Ron, iar în momentul în care ai acumulat 100 de Ron, poţi opta pentru transferul lor în bonuri cadou, pe care le vei putea folosi în magazinele care acceptă bonuri valorice.
          O.K., după ce te-ai înscris,deoarece părerea ta contează pentru dezvoltatorii de produse şi servicii, vei putea să devii liderul de opinie din grupul tău: primeşti gratuit, acasă, spre testare, cele mai noi produse şi servicii şi, după ce le testezi, spui şi altora.Totul este GRATUIT, nu trebuie să plăteşti nimic pentru a primi aceste produse şi servicii acasă.Cei de la BUZZ îţi recomandă:
1.Să fii un bun ascultător, adică să asculţi şi părerea celorlalţi despre BUZZ-ul tău;
2.Să rămâi aproape, adică să fii mereu în priză să vezi dacă ai primit invitaţii de a participa la o campanie;
3.Să fii creativ, adică să-ţi expui ideile creative şi inovatoare;
4.Să faci BUZZ pentru distracţie, şi nu obligat.
          Totul este voluntar, participând şi făcând BUZZ nu eşti obligat la nimic pe mai departe.Nu trebuie să-ţi expui numai părerile pozitive despre produsele testate, ci părerile reale.
          Dacă vă întrebaţi cine se poate înscrie pentru a deveni BUZZER, vă spun tot eu: oricine are cel puţin 16 ani poate deveni BUZZER.
          Aşadar, a fi BUZZER este acum...doar la un click distanţă.Ce mai aşteptaţi?
                                              Devin-o buzzer!     

Un comentariu:

 1. Salut,

  Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Ionut Alin.

  RăspundețiȘtergere