duminică, 20 octombrie 2013

ŞTAMPILA ŞI ADULTERUL

          -Auzişi tu de Popeasca?
          - Ce-a mai făcut, fată şi de data asta?
          - S-a despărţit de Popescu. Gata, s-a terminat.
          - Cum, tu? Dar nu spunea ea că bărbat ca al ei nu are nimeni, că o iubeşte şi-i sărută în fiecare seară fiecare părticică a trupului ei? Ce râzi, tu, doar erai acolo când se lăuda, adica îşi lăuda bunătate de soţ. Acu ce mai are? A uitat Popescu vreo părticică a trupului ei nepupată?
          - Fată, treaba-i pe bune, zău. Cică au dat divorţ. E treabă serioasă.
          - Lasă-mă, fată, trebuie să fie vreun capriciu de-a ei. S-a trezit într-o dimineaţă gândindu-se că Popescu n-o mai iubeşte îndeajuns, şi, ca să-l facă pe ăsta să stea în patru labe a băgat divorţ. Ca să poate pe urmă, ea, DIVA, să-şi arate aerele şi talentele ei în faţa lui Popescu, să-i reamintească ăstuia cine-a fost ea şi ce-a pierdut pămpălăul!
          - Pămpălău, pămpălău, dar arată tare bine, fată!
          - O fi arătând, nu zic nu, dar dacă s-a însurat cu una ca Popeasca...poate să arate bine...că tot degeaba. Îl ţine asta în lesă ca pe Bubico, nu alta. Sau acu...că zici că a băgat divorţ...mai ştii...dar, totuşi de la ce s-or fi luat aşa şi tam-nesam hai la divorţ?
          - Păi stai aşa, fată că-ţi spui tot io. Popeasca fandosită aşa cum e ea, dar proastă nu e, tu. Ea-l iubeşte pe pămpălău, şi, ca fiecare femeie care-şi iubeşte bărbatul simte ea când ceva nu e în regulă. Şi ce-o fi simţit ce n-o fi simţit l-a prins pe ăsta cu mâţa-n sac.
          - Cum adică, fată ? Ce, vrei să spui că Popescu a înşelat-o?
          - Nu vreau fată să spun io nik, cert este că a înşelat-o. Faza mai nasoală e că a înşelat-o cu o tinerică de asta de vreo douăzeci de ani şi l-a prins pe tăntălău. Şi aia tinerică cică era toată isterizată.
          - Stai, stai...dacă ştii exact povestea, zi-mi-o şi mie pe îndelete că eu una nu prea înţeleg, fată ce şi cum.
          - Păi, fată, aşa cum îţi spuneam: Popeasca l-a simţit pe ăsta că are ceva, cică faza cu sărutatul fiecărei părticică de pe trup nu prea mai avea loc în fiecare seară, el devenise cam rece, nu îi mai aducea flori. Şi asta s-a autosesizat şi a apelat la Trodat.
          - La ce, fată?
          - La stampile online, fată, nu ştii?
          -............
          - Da, fată, să vezi ce-a dus-o capul. A apelat la ăştia şi i-au făcut o ştampilă, fată, pe care scria: E însurat cu cea mai frumoasă femeie din lume. Într-o seară pe când se gudura pe lângă el ca un câine în călduri, i-a aplicat încet, pe spate ştampila.
          - Păi şi ce, el nu a văzut scrisul în oglindă?
          -Nu, fată,ştampila avea un tuş care nu se vedea decât pe întuneric şi-apoi cum naiba să vadă el ce scria pe spatele lui? Popeasca a ştiut ea cum să acţioneze. Cică ar fi costat-o bani grei ştampila asta.Îţi imaginezi o ltampilă cu scris vizibil doar noaptea pe care să scrie aşa ceva. Ăsta n-a ştiut, s-a dus la tinerică, şi când erau în focul dragostei şi asta mică îl strângea tare în braţe, ce-şi văzu ochilor pe spatele amantului ei puţin grizonat?
          - Măi, fată, zău aşa!
          - Da, tu şi a început cică tinerica să urle isteric, că se duce la nevasta-sa, că face, că drege. Şi aşa a şi făcut. A căutat-o pe Popeasca şi i-a spus ce face mult iubitul ei soţ. Asta să n-o creadă, nu alta. Până i-a zis de ştampila ce-o are bărbatu,su pe spate. Popeasca să facă infarct. Nu a trecut mult şi s-a dus la tribunal unde a intentat divorţ. Acu pămpălăul a rămas şi fără Popeasca şi fără tinerică.
          - Da Popeasca, tu, cine-o să-i mai sărute în fiecare seară fiecare părticică a trupuşorului ei fraged?
          - Fii liniştită, fată, are cine: un tinerel de la Stampileonline cică i-ar fi căzut cu tronc şi el ei şi ea lui, aşa că... ştampilele să trăiască pentru Popeasca!!!!!!!!!!!!!!!!


 Trodat 4912


 Logo vectorial - stampile online



P.S. - Acest articol a fost scris pentru Superblog 2013


Un comentariu: