miercuri, 2 octombrie 2013

ALTRUISMUL UNEI BLOGGERIŢE. MULŢUMESC

          De foarte mult timp mă tot foiesc să scriu un articol. Pornirea e grea de obicei la toate. Da, dar aici e şi mai grea, pentru că vreau să vă vorbesc despre o prietenă virtuală pe care am cunoscut-o acum ceva timp. Este vorba despre Ana, care deţine blogul BeautyBarometer. Nu ne cunoaştem decât virtual, interacţionăm pe facebook sau prin comentariile pe care ni le lăsăm una pe blogul celeilalte.
          Ana este o persoană cum rar îţi este dat să întâlneşti on-line. Este săritoare atunci când ai nevoie de un sfat, de o părere şi chiar dacă nu îi ceri în mod clar ajutorul, Ana ţi-l oferă.Fără a cere nimic în schimb: aşa, doar pentru a face cuiva un bine. Un om altruist şi cald, asta văd eu în Ana.
          N-am rezonat niciodată cu persoanele care purtau acelaşi nume cu al meu, din contră, m-am văzut mereu total diferită de tizele mele. Însă cu Ana e altceva: ea este mereu acolo când ai nevoie de ea, pregătită să-ţi spună părerea ei cu privire la vreun produs cosmetic, pregătită să facă tot ce-i stă în putinţă pentru ca cititoarele blogului ei să fie mulţumite. Şi să ştiţi că se simte că o face din toată inima, necondiţionat, doar pentru că aşa este ea.
          De ce-mi place blogul ei? Îmi place pentru că susţine sus şi tare promovarea cosmeticelor româneşti. Chiar şi acum se desfăşoară pe blogul ei un concurs frumos pentru tinerele mămici, sponsorizat de Cosmetic Plant, firmă de produse cosmetice româneşti.
         Pe blogul Anei ni s-a dat posibilitatea să ne înscriem într-un fel de campanie intitulată Testează şi tu , prin care putem primi produse gratuit, spre testare, pentru a putea apoi să ne exprimăm părerea despre ele.
          În secţiunea Beauty Garage  puteţi să vă chiziţionaţi produse excelente, la preţuri scăzute. Şi vorbim aici de produse de marcă. Ana, este, ea insăşi, o marcă, un brand Beauty Blogging, dacă vreţi.
          De ce o mai admir pe Ana? Pentru că nu ştiu cum face de îmbină atât de bine activităţile ei zilnice: în primul rând este mamă, are un băieţel superb, este soţie, angajată cu normă întreagă, merge la activităţi de beauty, lansări de produse, şcoli de make-up, împachetează colete, le duce la poştă şi...mai şi scrie, cel puţin 2 articole pe blog. Şi e mereu răbdătoare, răspunde frumos la toate întrebările adresate pe facebook sau pe blog.Cum să nu o admiri?
          Aşa am ajuns să simt mereu nevoia să vorbesc cu Ana, în fiecare zi. Aşa i-am vizitat blogul de nu ştiu câte ori pe zi şi pentru asta am primit, zilele trecute un premiu din partea ei.
                                          
          M-am bucurat ca un copilaş în dimineaţa de Crăciun când îşi deschide nerăbdător cadourile primite de la Moşu. Produsele au fost surpriză, nu ştiam ce voi primi. Aşadar am primit o cremă de noapte L Oreal Revitalift Laser X 3 care este extraordinară, am început deja să o folosesc şi se simte, credeţi-mă. Noutăţi despre această gama puteţi citi tot pe blogul Anei aici.
                                       
          De asemenea am mai primit o cremă mini size de la Dior - Capture Totale- care miroase sublim, un ser Rosehip Oil Antioxidant, un demachiant Avon naturals şi două mostre de parfumel: Mademoiselle Ricci, de care m-am îndrăgostit, şi Glamour Lovely de la Bourjois, pe care nu l-am testat încă. Toate produsele le vedeţi în fotografiile următoare, am să vă rog să-mi scuzaţi calitatea lor, probleme tehnice. 
                                           





                                       



          Ca o concluzie doresc să vă îndrum, fetelor, să citiţi blogul Anei pentru că nu aveţi nimic de pierdut, aveţi numai de învăţat. Trebuie să vă spun că sunt atât de invidioasă pe cale care sunteţi din Bucureşti pentru că o puteţi cunoaşte în persoană pe Ana. Tare mi-ar plăcea să stăm la o şuetă. Însă, până atunci, stăm la o şuetă virtuală.
           Mulţumesc Ana pentru tot.

         


         

4 comentarii:

  1. Ce frumos ai scris! Si totul este adevarat! I couldn't have said it better myself :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult; tot ce-am spus e adevarat, stii si tu!

      Ștergere
  2. Si mie imi place blogul ei.M-am inscrie la acel chestionar si deja m-a contactat sa imi trimita un produs sa il testez.Abia astept.
    Mie imi place cum scrie. pe intelesul tuturor.Este unul din putinele bloguri unde am ce sa spun, pot sa imi exprim ideile.

    RăspundețiȘtergere