sâmbătă, 29 iunie 2013

UN MARE ROMÂNESC: IVATHERM


                                                                                        

                                              

             De mult timp mă chinui să duc la bun sfârşit acest articol.De ce mă chinui? Pentru că mi-am dorit să fie un articol complet, care să înglobeze absolut tot ceea ce vreau să vă spun despre acest mare românesc cum l-am numit eu.
          Pentru început, trebuie să vă spun şi să-mi fac mea culpa despre faptul că acum ceva timp eu aveam impresia, greşită, că Ivatherm este un brand de dermatocosmetice străin, foarte bun, cu produse excelente care fac minuni.Întâmplarea a făcut să primesc cadou un fond de ten Joviale pentru pielea sensibilă.Produsul m-a încântat extrem, aşa că am pornit să mă documentez cât mai mult pe net despre acest brand:Ivatherm.Nu mică mi-a fost mirarea când am aflat ca Ivatherm este un brand cât se poate de românesc, cu produse al căror ingredient principal este apa termala de la Herculane, iar fondatoarea acestui brand este Ruxandra Hurezeanu.Din punctul meu de vedere, este suficient să o priveşti pe doamna Hurezeanu şi să fii sigură că-ţi doreşti să foloseşti numai produse cosmetice Ivatherm: un ten impecabil, nişte ochi pătrunzători şi o eleganţă desăvârşită.
                                           
          Dacă citeşti câteva lucruri despre această doamnă, capeţi pe loc o mare încredere în produsele dumneaiei: vorbim aici despre un medic, un doctor în ştiinţe medicale care a pus bazele celui mai mare brand de dermatocosmetice românesc.La acestea se adaugă, aşa cum spuneam mai sus, încă un nume cu rezonanţă: Herculane.Şi astfel se obţine ecuaţia perfectă pentru o femeie modernă perfectă 100% românească: IVATHERM.
          Având un ten ultra sensibil care mereu îşi face de cap exact atunci când nu e nevoie, am apelat la produsele Ivatherm.Aşadar, trebuie să aduc sute de laude apei termale Herculane care face, într-adevăr, minuni.O simplă pulverizare mă scapă acum, vara, de mâncărimile pielii provocate de căldură, de roşeaţa atât de inestetică a pielii, dar şi de iritaţiile inerente.Această apă termală se găseşte în farmacii, sub formă de spray, deci se poate pulveriza şi astfel obţii un ten curat, împrospătat şi victorios în faţa soarelui.
          Iată şi descrierea produsului de către producător:

  



 
Descrierea produsului
Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Apa termala Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea avand loc la iesirea din stanca. Ea izvoraste de la 2000 m adancime, prin peretii de roca ai muntelui, intr-o zona nepoluata, fara industrie.
Indicatii:
» Piele sensibila si reactiva, piele imbatranita
» Eritem solar
» Reactii alergice
» Acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau frig
» Dermatoze inflamatorii
» Dupa epilare, dupa demachiere, dupa ras

      

Apa termala Herculane (100 ml) - ivatherm





Un alt produs care îmi face viaţa mai bună este apa micelară, binenţeles tot marca Ivatherm.Până de curând nu eram atât de familiarizată cu acest concept de apă micelară, însă m-am documentat şi am aflat beneficiile acestei ape, pe care apoi, le-am simţit pe propria-mi piele.De mult timp îmi doream să găsesc un demachiant pentru ochi care să nu usture, să nu mă facă să lăcrimez şi să calmeze.De asemenea, nu prea-mi plăcea mie că trebuie să folosesc un demachiant pentru faţă şi apoi să-l schimb, să mă pot demachia şi în zona ochilor, ca să nu usture.În felul ăsta am rezolvat-o şi am împuşcat mai mulţi iepuri deodată: am o sticluţă de apă micelară cu care mă pot demachia pe tot tenul, dar şi în zona ochilor, până şi machiajul rezistent la apă dispare în urma folosirii acestei ape micelare.Eu o consider o mare invenţie a dermatocosmeticei, plus că trebuie să fim mândri că are în ea apă termală Herculane.Iată cum o descrie producătorul:

     Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata.Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta.Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa.        


                                                    Lotiune micelara ivatherm apa termala herculane  





Tot un produs excelent pentru tenul gras şi sensibil ca al meu este crema matifianta IVAPUR MAT, care, aşa cum îi spune şi numele matifiază şi îi oferă tenului o libertate şi-o lipsă de strălucire pe care toată lumea cu tenul gras şi-o doreşte.Atunci când ai un ten cu tendinţe seboreice, iar tenul tău străluceşte din cauza acelei grăsimi, îţi doreşti o astfel de cremă care să facă minuni.Credeţi-mă că într-adevăr face minuni pe un astfel de ten.Acest produs poate fi întregit şi de folosirea gelului spumant purifiant IVAPUR GEL care lasă un ten curat după fiecare demachiere şi reglează secreţia de sebum.
     Ivapur Gel Spumant Purifiant- Ivatherm apa termala herculane                          Ivapur MAT- Ivatherm apa termala herculane

          Ritualul de îngrijire zilnică se poate încheia cu aplicarea pe faţă a fondului de ten special creat pentru tenul sensibil, Joviale, cu SPF 15, care rezistă pe toată durata zilei şi...cel mai important vara...nu curge.
                                                        JOVIALE fond de ten fluid pentru piele sensibila
          Eu sunt foarte multumită de toate produsele Ivatherm pe care le-am folosit.Dar, pe lângă cele folosite de mine, mai sunt atât de multe produse specifice şi celorlalte tipuri de ten, dar şi produse anti-ageing.eu zic că merită încercate.Vorbim aici de produse româneşti a căror principal ingredient îl constituie apa termală Herculane.Ştiu că mă repet, însă e o minune să putem beneficia de efectele acestei ape termale în produse cosmetice şi să nu profităm de acest lucru.
          Din partea mea, un MARE BRAVO echipei Ivatherm şi doamnei Ruxandra Hurezeanu!!!!!!!!!!!










Notă: Fotografiile nu-mi aparţin


        






2 comentarii: