miercuri, 5 iunie 2013

SUN DAPPLES -PARFUMUL MEU PREFERAT

          L-am primit prima dată acum vreo opt ani, de la verişoara mea.O sticluţă care imită foarte bine forma soarelui, şi un lichid cam de aceeiaşi culoare: parfumul Sun Dapples, de la Amway.
                                         Sun Dapples Amway for women
          Este un parfum floral-fructat, care, ori de câte ori îl pulverizez, îmi spune o poveste.Pentru început îmi povesteşte despre pepenele galben şi a lui aromă puternică, dar, în acelaşi timp, fresh şi văratică, ca să continue frumos cu o plajă imensă în care acordurile acvatice udă, din belşug, un liliac, o iasomie şi un trandafir,care sunt înlănţuiţi într-un dans oriental de santal, mosc şi ambră.

   
          Iată descrierea producătorului: O aromă debordantă pentru femeile ce au încredere în propriile forţe, ce doresc să se bucure de libertate şi de o viaţă tumultuoasă. Parfumul debutează cu note de vârf: portocală, fructe de pădure, pepene şi acorduri vegetale şi acvatice, evoluează către note de mijloc florale: liliac, iasomie, trandafir, muşcată şi piersică, pentru a încheia cu note de bază: santal, mosc şi ambră.
Note de vârf: portocală, fructe de pădure, prună, pepene, acorduri verzi şi acvatice,
Note de mijloc: liliac, iasomie, trandafir, iris, muşcată, piersică,
Note de bază: santal, mosc şi ambră " 
          De fiecare dată când îl port, îmi dă o stare de bine, de relaxare, şi, cel mai important, mă face încrezătoare.Marile succese din viaţa mea de până acum au mirosit a SunDapples.Îmi place foarte mult cum se îmbină mirosul puternic, dar în acelaşi timp, atât de suav al pepenelui, cu cel al iasomie şi a santalului, ca să nu mai vorbesc de notele acvatice care, parcă, te lovesc cu un val răcoritor al oceanului, peste toată fiinţa în mijlocul căldurii toride de vară.
                           
          Singura obiecţie pe care o am privitoare la acest parfum este că se găseşte foarte greu: de obicei la reprezentanţii Amway, care, şi ei, sunt greu de găsit, uneori.Păcat că nu putem găsi acest parfum şi într-un magazin, gen Sephora sau Douglas.
          Parfumul se găseşte la 50 ml, la un pret de 150 RON.
    
         

2 comentarii:

  1. Imi doresc un parfum special, dar sa nu fie prea dulce, ceva cum sa-ti zic, mai aparte, crezi ca ar putea fi acest parfum genul? Cunosc un reprezentant Amway.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie imi place tare mult asta.Cred ca ti s-ar potrivi si tie

      Ștergere