sâmbătă, 18 mai 2013

MI-AM GĂSIT FONDUL DE TEN IDEAL!

          Acum câteva zile am avut marea şansă să mă număr printre câştigătoarele unui concurs organizat de Boots Romania, un brand tare drag mie în materie de cosmetice aşa cum vă mai povesteam pe blog.
          Aproape în toate articolele de pe blogul meu aţi regăsit o plângere în ceea ce priveşte tenul meu cel ultra-sensibil şi atât de enervant, uneori.Vă spuneam, într-o postare mai veche, că folosesc, cu mare drag, gama Shine Control de la Boots pentru că este singura gamă care îmi domoleşte excesul de sebum de pe faţă.Sunt extraordinar de mulţumită de toate produsele acestei game.
          În schimb, în ceea ce priveşte machiajul, aici...aveam o problemă de câţiva ani.În special vara, eu nu foloseam fond de ten pentru ca simţeam mereu cum curge de pe faţa mea, şi aveam impresia ca mixul acesta de fond de ten, transpiraţie şi praf face mult rău tenului meu.Aşa că, de ceva timp, m-am pus pe căutat fondul de ten ideal pentru mine, şi pe care să-l pot folosi vara.
          Întâmplarea a făcut ca cei de la Boots să lanseze prin marca de make-up No 7 o nouă colecţie şi aşa , participând la un concurs organizat pe pagina lor de facebook, am câştigat produsul de make-up preferat din noua gamă.Binenţeles că atunci când a trebui să aleg produsul preferat, fără ezitare am spus fond de ten.Şi am ales fondul de ten BEAUTIFULLY MATTE, special creat pentru tenul gras.
                                               
         Iată şi descrierea producătorului: "Este un fond de ten cu o textură mătăsoasă, care va da pielii un aspect natural.Dureză până la opt ore, matifiază şi îndepărtează excesul de sebum.Are o textură uşoară, care nu încarcă faţa şi este recomandat tenului mixt sau gras.Conţine şi particule hidratante care echilibrează zonele uscate cu cele grase.Formula unică matifiantă astupă porii, iar acidul salicilic tratează şi previne apariţia coşurilor.Conţine, de asemenea, un complex antioxidant şi SPF 15 care protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare şi de îmbătrânire ale razelor solare.Tenul va avea un aspect natural şi proaspăt întreaga zi. "                   
                                   
          Este o descriere mai mult decât reală a a cestui fond de ten.Eu m-am dat cu el ieri dimineaţă, la ora 7 şi a rezistat pe ultra-sensibilul meu ten, până aseară, la ora 22.Şi am mers şi prin praf, şi prin căldură, m-am şi odihnit puţin, cu capul pe pernă, dar machiajul meu a rămas intact.Îmi place extrem de mult acest fond de ten pentru că face ce promite şi pentru că găseşti în el, de fapt, mai multe produse cu diferite efecte salvatoare:
1.dă pielii un aspect natural - într-adevăr, aşa este, tenul meu nu arată ca o mască după ce aplic fondul de ten; 
2.matifiază şi îndepărtează excesul de sebum, aşadar nu doar ascunde sebumul, ci şi acţionează împotriva lui, îndepărtându-l;
3.durează până la 8 ore- aş putea să spun chiar şi mai mult de-atât; poţi pleca în oraş să-ţi rezolvi problemele fără să te mai gândeşti că trebuie să-ţi reîmprospătezi machiajul;
4.conţine şi particule hidratante, aşadar nu doar acoperă, ci şi hidratează tenul;
5.poate fi considerat un micuţ medicament pentru ten, deoarece conţine acid salicilic care tratează şi previne apariţia coşurilor;
6.are SPF 15- protejează tenul de efectele nocive ale soarelui;
Aşadar, în acest tub de 30 de ml, găsim: un extraordinar fond de ten cu o acoperire perfectă, o cremă hidratantă, o cremă împotriva coşurilor şi o cremă cu protecţie solară.Ce ne-am putea dori mai mult de la un fond de ten?A, şi este şi hipoalergenic.Probabil de aceea tenul meu s-a îndrăgostit de el.

Noua gamă de make-up de la Boots se găseşte în farmaciile Sensiblu din ţară.Eu ard de nerăbdare să încerc şi noua pudră din aceeiaşi gamă, dar şi mascara, rujul, ca să nu mai vorbesc de fardul de pleoape şi toate celelalte produse de make-up.Mulţumim, Boots Romania!!!!!!!!!!!

Photo: De ce folosesti make-up? 

Un studiu efectuat de Boots in Anglia, pe un esantion de 3.000 de femei, a aratat ca numai jumatate ar avea curaj sa apara in public fara machiaj. 

Stiati ca femeile se trezesc dimineata cu o jumatate de ora inaintea partenerilor lor numai pentru a se machia si pentru a-si aranja parul ? 

Mai mult de doua treimi dintre acestea ar fi mult prea speriate sa mearga la servici fara machiaj. 

Voi ce credeti ? Este trusa de make-up indispensabila pentru a arata si a te simti bine ? 

Raspunde la intrebarea de mai sus, invita un prieten sa dea like paginii Boots si poti castiga produsul de make-up preferat din noua colectie No7. 
Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 mai. 

Mult succes !














         

7 comentarii:

  1. e adevarat?....as vrea sa incerc si eu pudra...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e adevarat; e superb fondul de ten, crede-ma!!!!!!!!!!! si, la cat sunt de profesionisti cei de la Boots, cred ca si pudra e geniala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  2. Sa-l folosesti sanatoasa draguta!:*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Stiu ca la Sensiblu e undeva intre 75-80 RON.Dar merita, crede-ma!

      Ștergere
  4. Scumpel, dar daca merita si nu lasa fata stafidita ca de la alte firme! Baba la frumusete cheltuie bani!

    RăspundețiȘtergere