sâmbătă, 2 martie 2013

EBIO- COSMETICE BIO ROMÂNEŞTI

          Am avut norocul zilele trecute să câştig un concurs, al cărui premiu îmi făcea tare cu ochiul, fiind format din produse BIO.Pe lângă faptul că am câştigat concursul, organizatorul, magazinul on-line eBio, mi-a permis să-mi aleg  premiul, format dintr-o cremă şi un săpun.
          Aşadar, mi-am ales o cremă nutritivă antirid (mă gândesc că-i cazul să încep ofensiva cu ridurile mele) şi săpunul fresh cu Shea BIO şi mentă.

          Eu sunt o persoană înnebunită după produsele BIO (dacă mi-aţi citit postările, s-a observat lucrul acesta), însă aceste două produse m-au dat pe spate.De ce? Ce au aceste produse mai special faţă de celelalte produse BIO, pe care le promovează atâţia?
          Să începem cu crema.
De vreo cinsprezece ani, de când am început şi eu să folosesc cosmetice, am avut o mare problemă, şi anume:nu puteam să folosesc cremă pe tenul meu ultra sensibil.Am un ten gras, care, dacă primeşte o cremă, devine atât de uleios, încât, pur şi simplu ai impresia că m-am dat cu ulei, nu cu o cremă.De aceea, am tot evitat să folosesc o cremă.Am tot încercat diferite creme,scumpe, de marcă, însă rezultatul era acelaşi.Acum vreun an de zile găsisem o cremă care să nu-mi mai facă tenul uleios, în schimb, nu era BIO, printre ingrediente se numărau diferite chimicale.Dar, crema căştigată zilele trecute, m-a făcut să exclam:"Uau!!!".Da, este crema perfectă pentru tenul meu.Iată motivele:
          1.nu-mi îngraşă tenul; are o textură grasă, însă, după ce intră în piele se simte cum tenul respiră;
          2.este o cremă BIO, ce conţine: unt Shea BIO virgin, ulei Primula BIO, ulei Avocado virgin, ulei din
          germeni de grâu, glicerină, ulei lavandă, aloe vera, vitamina E;
          3.pe lângă faptul că nu-mi îngraşă tenul şi este o cremă BIO, este ANTIRID.
          Trei lucruri esenţiale pentru mine, într-o cremă: nota 10.

          Iată descrierea producatorului: "Cremă luxuriantă nutritivă, bogată, emolientă, catifelantă, elasticizantă, 100% naturală, cu efect de netezire a ridurilor şi prevenire a îmbătrânirii şi de menţinere a apei în piele.Este excelentă ca bază de machiaj."Dacă doriţi să o achiziţionaţi, o puteţi face aici:  http://www.ebio.eu/, la un preţ excelent de 31Ron.
          Să trecem acum la cel de-al doilea produs câştigat, şi anume săpunul.Eu am o nebunie, pe care, probabil, o moştenesc de la mama: dulapul meu cu haine şi lenjerie este "burduşit" cu săpunuri.Îmi place să "arunc" săpunuri prin diferite locuri ale şifonierului, pentru ca hainele şi lenjeriile să împrumute mirosul acestora.Ador să cumpăr săpunuri solide şi să fac lucrul acesta.Săpunul pe care l-am câştigat se numeşte săpun fresh cu Shea BIO şi mentă şi are un miros demenţial, credeţi-mă!Am vrut "să-l arunc" în dulap, însă nu prea mă las inima.Miroase atât de frumos şi fresh, încât îmi împrospatează întreaga camera, nu prea e un săpun pe care să-l închid în dulap.Nici nu-mi vine să-l folosesc, sincer, parcă-i păcat să las apa să mi-l subţieze.Şi culoarea aia albastră e superbă, e un albastru marin de vis.
Iată şi descrierea producătorului: "Săpun natural, cu aromă proaspată, prin metoda de saponificare <<la rece>>, proces ce păstrează toate proprietăţile ingredientelor.Are în compoziţie ulei de cocos, ulei din turte de măsline, ulei de ricin şi unt de Shea BIO presat la rece, virgin."Acest săpun poate fi achiziţionat de pe acelaşi site:http://www.ebio.eu/, la preţul de 10Ron.

          Eu sunt extrem de bucuroasă că am descoperit acest magazin on-line de produse BIO ROMÂNEŞTI.Mă tentează multe produse de pe acest site, în special cele două parfumuri solide cu caprifoi şi neroli, care se găsesc la un preţ mai mult decât acesibil, şi anume 25 de Ron; apele florale sunt, iaraşi pe wishlistul meu, ca să nu mai vorbesc de unturile de corp.
          Aşadar, avem la îndemână produse cosmetice naturale, fără chimicale, fără conservanţi cancerigeni, care sunt, ca o mană pentru corpul nostru.Să-i facem şi lui, corpului, cadou de mărţisor o doză de sănătate BIO.

Notă-Scuzaţi calitatea fotografiilor

   

5 comentarii:

  1. Multumim Ana-Maria pentru review si ne bucuram ca ti-au fost pe plac produsele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, norocoas-o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, Dana; sa stii ca sunt extraordinare produsele acestea

      Ștergere
  3. citind ce cu drag ne dezvalui tu,aproape ca m-ai convins sa achizitionez si eu cateva produse de pe acest site,am vazut ca sunt multe si nu neaparat estetice cat naturale....am sa fac si eu comanda de o crema ptr ca avand tenul sensibil ma gandesc ca aceste produse fiind bio sunt mai putin nocive ca alte produse procesate de 100 ori...multumim ptr dezvaluiri si continua sa ne tii la curent

    RăspundețiȘtergere