duminică, 10 februarie 2013

CALITATE...ÎN MARE CANTITATE

Da, chiar se poate.De mult timp doream să scriu despre produsele astea, dar, având în vedere, că am două aparate foto digitale care merg mai rău ca CFR-ul...am tot amânat din cauza pozelor, evident.Şi acestea lasă de dorit, însă mă gândesc că informaţia este mai importantă decât pozele.
Iată produsele despre care vreau să vă vorbesc:
Prima oară am cumpărat dintr-un supermarket LAPTELE DEMACHIANT CU EXTRACT DE TEI ŞI NALBĂ.M-a atras, în primul rând, trebuie să recunosc, cantitatea, şi anume 500 de ml şi faptul că părea ceva natural, având în vedere extractul de tei şi nalbă.A costat 13.5 lei.După ce l-am folosit, am rămas absolut impresionată de mirosul sublim şi de felul în care îmi lasă faţa: foarte catifelată.Iată ce spune producătorul despre acest lapte demachiant:

          "Curăţă tenul în profunzime şi îndepărtează delicat impurităţile şi toate urmele de machiaj, respectând echilibrul hidrolipidic natural al pielii.Asigură o bună hidratare şi un confort maxim pentru ten."
Într-adevar, curăţă foarte bine tenul de machiaj, îl catifelează şi lasă un miros extraordinar.Extractul de ceai calmează pielea de iritaţii, iar nalba este ca un pansament pentru tenul stresat de impurităţile cotidiene.După ce tenul este bine curăţat cu un demachiant bine îmbibat în acest lapte, trebuie să aplicăm pe faţă:

LOŢIUNEA TONICĂ CU EXTRACT DE TRANDAFIRI ŞI MUŞEŢEL -Ce m-a atras la această loţiune prima dată a fost faptul că nu conţine alcool.Mirosul, la fel, este sublim, este o combinaţie reuşită între trandafir şi muşetel, acesta din urmă calmând şi dezinfectând zonele cu probleme.Ce spune producătorul:
"Calmantă şi revitalizantă.Completează programul de curăţare a feţei.Oferă pielii prima hidratare de care are nevoie pentru a-şi păstra strălucirea şi tinereţea.Elimină în mod eficient rezidurile laptelui demachiant şi impurităţile fără a irita faţa.Tenul devine astfel tonifiant, hidratat, luminos şi catifelat la atingere."
Această loţiune am cumpărat-o dintr-un magazin Auchan, la preţul de 13lei.
Şi ultimul produs pe care vreau să vi-l prezint, tot de la Milmil este un SĂPUN PENTRU IGIENĂ INTIMĂ CU EXTRACT DE NALBĂ
Din câte ştiu eu, extractul de nalbă are efecte de hidratare, calmare şi antiinflamatorii.Eu îl folosesc de foarte mult timp şi îmi place foarte mult.
Din această gamă, Milmil, mai puteţi găsi în magazine: spumă de baie, gel de duş şi săpun lichid.Însă, această firmă italiană comercializează mult mai multe produse, printre care şi produse pentru bebeluşi.Puteţi vedea mai multe aici: http://www.milmil.it





7 comentarii:

  1. Interesante produse, mulțumesc pentru articol, le voi încerca și eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi sunt multumita de lotiunea mea tonica, nu pot spune despre demachiantul meu acesi lucru de aceea vreau sa-l incerc pe acesta din tei si balba, uite asa mai afla omul de una de alta, chiar ma bucur ca mai e cate cineva care mai ofera cate o informatie benefica si nu la preturi foarte mari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bafta cu blogul si la cat mai multi cititori !~



    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. De la tine am aflat si eu de gelul pentru igiena intima de la Milmil, numai ca......life! Da, imi place si mie si il folosesc, la fel ca si alte produse de la ei. Imi plac in primul rand mirosurile delicate, persistente (ma refer aici la gelul de dus), dar eu prefer aromele cu lapte si nuca de cocos. Voi incerca in scurt timp si lotiunea pentru fata, avand in vedere ca o recomanzi tu, pentru ca, altfel, eu nu prea fac experimente cand e vorba de produse noi, ca mi-am luat-o de cateva ori si nu mai vreau... Asa ca.....ai grija ce ne recomanzi, mergem pe mana ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca o sa-ti placa, Mioritzo!!!!!!!!!!!Sa citesti si postarea cu EBIO!Sunt produse excelente!!!!!!!

      Ștergere