joi, 17 ianuarie 2013

O DESCOPERIRE INTERESANTA

          Tot "fluturându-mi" ochii prin blogosferă, am citit, pe mai multe bloguri despre magazinul DacicCool.Zic, să intru să dau un pic iama printre rafturile on-line.Şi cum eram în perioada "păr degradat", fac comanda de Şamponul 5R de la Hofigal, despre care auzisem lucruri destul de bune pe forumuri.Şi fiind iarnă, comand şi o cutie de capsule de Echinaceea, pentru imunitate.Şi plasez comanda pe 1Decembrie, când, de ziua românilor, fiecare român a primit dublarea comenzii.După 5 zile primesc comanda de la ei, dublată, binenţeles, plus un cadou: o cutie cu ceai ecologic de coacăze negre.Am tot continuat de atunci să comand şi să fiu surprinsă (plăcut) de câte ori primesc coletul.
          Acum îmi doresc foarte mult să comand nişte produse pe baza de venin de albine de la Apimond.Am citit câte ceva despre efectul veninului de albine asupra pielii şi mi se pare ceva extraordinar.Pe www.magazin.daciccool.ro puteţi găsi şi miere de albine Bio, cu care, printre altele, vă puteţi îndulci cafeaua de dimineaţă, aşa cum fac eu.Eu mi-am achiziţionat de la ei HOFIMEL S, de la Hofigal, care mi se pare extraordinară,are un uşor gust mentolat.Imaginaţi-vă miere de albine cu gust mentolat care, în acelaşi timp să fie şi hepatoprotectoare.Plus că-mi place la nebunie şi ambalajul: un recipient de 400 de grame din care, atunci când foloseşti, mierea nu se prelinge.
          A, şi era sa uit...Pentru 30 de lei, în fiecare lună, cei de la DacicCool oferă Trăistuţa fermecată, un fel de beauty box, numai că produsele pe care le găseşti acolo sunt la gramajul lor normal, nu mini.
          Sunt multe"bunătăţi" pe DacicCool.Sper că v-am convins să vizitaţi şi să cumpăraţi.Merită!Mie nu-mi place să fac reclamă, nu m-a rugat nimeni să o fac.Mi se pare ceva extraordinar ce fac cei de la DacicCool şi de aceea am postat aceste cuvinte.
          Aştept feed-backul vostru.Aţi vizitat magazinul?Aţi cumparat?Ce v-a plăcut?Ce va mai face cu ochiul?
         

8 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut articolul ..... interesant si util in acelasi timp! Tine-o tot asa si la cat mai multa activitate ca blogger.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, e adevarat, sotia mea a folosit in trecut crema antirid de la hofigal, si a zis ca e o crema extraordinara, mai ales pe timp de iarna, pentru persoanele cu tenul uscat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Ana, eu eram sotia ,,crocodilului''care iti scria mai sus, si intr-adevar crema e super buna, mai ales ca e la un pret foarte acceptabil, daca esti istet te poti ingriji si cu putini banuti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este;frumoasa surpriza, sotia "crocodilului"

    RăspundețiȘtergere