joi, 17 ianuarie 2013

NO, NOT ANOTHER BLOG!!!!!!!!!!!!

Hai să-mi fac şi eu un blog.De ce?Păi, în primul rând, ca să mai am ceva în plus de făcut, nu?Nu că n-aş avea destule, dar nu suficiente.În al doilea rând, îmi place să scriu.De scris cărţi n-am timp, aşa că, mă gândesc să-mi expun impresiile pe blog.Dar oare interesează pe cineva impresiile mele?Om vedea,nu?Dacă nu joci, n-ai cum să câştigi, nu?
Am să vă rog să-mi scuzaţi stângăciile specifice începutului.Aştept orice fel de comentariu, sugestie.  

5 comentarii:

  1. Mult succes draga mea, sper sa ajungi cat mai sus. Imi place cum scrii si sunt sigura ca toate fetele au ceva de spus si ceva de invatat, asa ca tinete de treaba Ana.:D Daca pot sa-ti sugerez ceva..creaza o pagina de facebook destinata blogului si pune optiunea de abonare prin email. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca-ti eram datoare cu vizita si cateva mici sugestii. Bine, multe sugestii nu am, fiindca imi place stilul tau de scris.

    Totusi, te-as sfatui sa pui mai multe spatii intre randuri ca sa fie mai usor de citit, asa pare un pic cam inghesuit. Ma refer la paragrafe. De asemenea, mie personal imi place alinierea textului sa fie "align full" (o ai acolo unde poti sa centrezi textul, sau sa-l pui spre stanga/dreapta). Ah, si am o mica obsesie si pentru fontul negru, dar al tau oricum nu e obositor.

    In privinta pozelor, daca nu vrei sa le gasesti copiate prin alte parti, poti sa pui un watermark pe ele.

    Cam atat, nu stiu ce as putea sa-ti mai zic. Sper sa te tii de postari, dar sa n-o iei ca pe o obligatie daca nu ai timp sau rabdarea necesara pentru a posta. Si eu mi-am luat de atatea ori mini-vacante, fiindca simteam nevoia.
    Sa nu uiti sa iti faci o rubrica de contact, poate chiar si pagina de Facebook daca vrei sa te tii de treaba.
    p.s: sper ca o sa-ti mai simt prezenta pe blog si de acum inainte, da? :D
    p.s2: mai bine dezactivezi verificarea de cuvinte si pastrezi doar moderarea. Multa lume se impiedica de pasul asta si renunta daca nu introduce din prima codul ala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru vizita si pentru sugestii.Sunt noua in blogosfera si toate indicatiile tale imi prind tare bine.Imi expun eu parerile, insa cand vine vorba de tehnica, e jale cu mine, de aceea mai am de invatat.
      Cat priveste vizita pe site-ul tau, cu siguranta nu o sa-mi simti lipsa pentru ca imi plac tare mult articolele tale.
      Ma bucur ca am primit o parere sincera de la cineva care este "profesionist" in blogosfera.Merci tare mult

      Ștergere