luni, 28 ianuarie 2013

BOOTS...MY DAILY ROUTINE

De mult intenţionam să scriu despre ele.De fapt, ar fi trebuit să scriu despre ele cam acum un an jumate când le-am încercat, însă pe atunci nu aveam blog şi nici atât de mult timp liber.
Aşa cum vă spuneam, am intrat acum vreun an jumate într-o farmacie Sensiblu să dau bani ( adunasem eu ceva mai mulţi) pe o cremă pentru faţă "WOW".De ce wow?Păi, aşa cum spuneam la un concurs, eu nu foloseam cremă de faţă.Nu pentru că nu doream, ci pentru că, pur şi simplu, ori de câte ori îmi aplicam o cremă, mă trezeam cu faţă plină de sebum, mai mult decât era deja înainte de aplicare, chiar dacă acea cremă promitea că reduce sebumul.Aşa că, renunţasem, după multe încercări, la a-mi aplica o cremă de zi.Până când, o prietenă mi-a zis:"Cum să nu foloseşti cremă de faţă?Ai să ajungi într-o zi să arăţi vestejită înainte de vreme."Cuvintele ei m-au pus pe gânduri.Şi, iată-mă într-o farmacie Sensiblu, aşa cum vă spuneam, cerând-i farmacistei "o cremă bună pentru ten seboreic".Îmi recomandă un tub de la o firmă necunoscută pentru mine:"Boots".Crema nu era într-un recipient rotund, micuţ, aşa cum mă aşteptam eu şi cum ştim că sunt marea majoritate a cremelor.Şi nici scumpă, undeva pe la 25-29 RONI.A, şi era şi o ofertă: cumpăram două produse din acestea, şi pe al treilea îl primeam gratuit."Hai să încerc", mi-am zis în gând, cu toate că nu eram deloc convinsă.Încercasem produse muuuult mai scumpe care nu făcuseră nimic cu sebumul de pe faţa mea, aşa că mă gândeam că n-am să obţin niciun rezultat nici cu acest BOOTS. ( Râdeam în gând: să fie bună pentru tenul meu o cremă de la Cizme? (eng.Boots)).
Mie nu prea-mi place să fac complimente gratuit nici măcar unor cosmetice ( îmi imaginez ca ele mă aud:)).Dar, după ce am ajuns acasă şi mi-am aplicat crema cumpărată am zis din prima:"WOW!".De ce?
În primul rând, nu este o cremă grasă, arată mai mult a gel, şi după ce intră în piele, nu mai rămâne nici urmă de grăsime pe tenul meu, aşa cum se întîmpla cu celelalte creme.În sfârşit, am descoperit crema potrivită tenului meu.
Gama pe care o am acum este formată din patru produse şi se numeşte:SHINE CONTROL cu TEA TREE şi WITCH HAZEL (arbore de ceai şi hamamelis).
                                                                                             

1.SHINE CONTROL DAY MOISTURISER ( CREMĂ DE ZI)- hidratează excelent, nu lasă urme grase şi , aşa cum promit şi ei, este o excelentă baza de machiaj matifiantă.Binenteles, crema trebuie folosită zilnic, după curăţare cu

2.FOAMING FACE WASH (SPUMĂDE CURĂŢARE)- curăţa blând faţa de urmele de make-up, lăsând-o curată şi "cerşetoare" ( cere să-i aplici o cremă, binenţeles, din această gamă);

3.NIGHT TREATMENT GEL (CREMA/GELUL de noapte)- un picuţ mai subţire faţă de crema de zi, răcoreşte puţin faţa, lăsând-o catifelată şi gata de relaxare pentru somn.

4.EXFOLIATING FACE SCRUB (SCRUBUL PENTRU FAŢĂ)- aşa cum spune producătorul eliberează porii, curăţându-i în profunzime de impurităţi, exces de sebum şi machiaj.Eu nu foloseam scrub de faţă, însă cei de la Boots m-au convins să o fac cu acest scrub extraordinar.(Acum sunt în căutare de-un scrub bun de corp,dar asta e alta poveste).
Aceasta este rutina mea zilnică (exceptând scrub-ul pe care nu-l folosesc zilnic), în materie de curăţare şi hidratare a mult prea sensibilului meu ten.Nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată vreun produs cosmetic care să mi se potrivească atât de bine ca aceste creme de la Boots.Mereu sunt în căutare de ceva care să fie "FIT" pentru mine.În ceea ce priveşte tenul, m-am asigurat: produsele Boots Shine Control au fost făcute parcă pentru mine.
Acum, pornesc în căutarea altor produse care să mi se potrivească, pentru: păr, corp, make-up,etc.
Ceva sugestii? Le primesc cu mare plăcere şi curiozitate.
Voi ce produse Boots aţi folosit? Sau pe care aţi vrea să le încercaţi?
(Îmi cer scuze pentru fotografii, probabil aparatul meu vrea să fie schimbat)

4 comentarii:

  1. Interesant, chiar sunt tentata sa le incerc. :D Multumim pentru acest review:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa mi le cumpar si pe celelalte cat de curanddddddd!!!
    Te pup (BeautySpot)

    RăspundețiȘtergere