vineri, 18 ianuarie 2013

ALIATUL PĂRULUI MEU...UN ARHINECUNOSCUT

          Vă spuneam în postul de ieri de parul meu, cel care îşi face de cap ori de câte ori are el ocazia.Adică:era o vreme, cred ca-s vreo 10 ani de atunci, când părul meu stătea ondulat frumos, nu se îngrăşa atât de repede şi, mai ales, NU CĂDEA.Da, da, am zis bine, era o vreme...dar s-a dus.
          În 2012, cam la vreo doua luni după ce l-am născut pe băieţelul meu, Carol, a început o avalanşă de pierdere de par de ziceai ca-s un câine din ăla care năpârleşte şi-şi schimbă blana.Mi-a mai căzut mie parul, dar ca atunci...NICIODATĂ.Acum, mamă fiind, mă preocupă întâi siguranţa celui mic şi, de-abia pe urmă, a mea.Aşadar,  nu-mi convenea deloc ca atunci când îmi luam frumuseţea în braţe, mânuţele lui să fie pline de păr de-al meu.Aşa că, primul pas a fost ....vizita la coafor...din păcate.Am hotărât că-i mai bine să mă tund mai scurt, că în felul asta îl pot îngriji şi mai bine.Zis şi făcut.M-am tuns bob.Cam cum se vede în imaginea de mai sus.După care, am început hoinăreala pe net ca să aflu cât mai multe despre remediile împotriva căderii părului.Ştiam eu ceva de uleiul  de ricin, dar, la cât păr îmi cădea mie acum, trebuia sa aflu mai multe, şi mai în profunzime.După ce-am citit tot ce-am găsit, am plecat să-mi cumpăr de la un magazin naturist: Sampon 5R de la Hofigal, despre care vă povestisem ieri.Întru-un colţ al magazinului văd şi o sticluţă 7Set Par 7 despre care citisem pe forumuri că dă rezultate foarte bune în problema pe care o aveam eu.O cumpăr şi merg grăbită acasă să îmi încep ritualul.De obicei, sunt foarte entuziasmată când aflu de vreun produs minune şi de-abia aştept şi eu să-l folosesc şi să văd rezultatele.Însă de data asta, nu eram atât de entuziasmată pentru că era ceva ce nu auzisem până acum.Şi preţul de 14 RON mă făcea să cred că este un produs ieftin şi la efecte.Însă, credeţi-mă, nu a fost deloc aşa.Are nişte efecte extraordinare.După vreo 4 luni de când îl folosesc ( o dată pe săptămână) părul meu NU MAI CADE.Pentru mine este ceva uimitor.La câte produse pentru asta am folosit nu mă aşteptam ca un "arhinecunoscut" să-mi rezolve problema.
          După cum v-am pus, produsul se numeşte 7SET PAR 7 şi se găseşte întru-un recipient de 200 ml.Este produs de S.C.Ştefania Ştefan din Cluj Napoca şi avizat de Ministerul Sănătăţii.Ca şi conţinut ,are: ulei de ricin, ulei din seminţe de in, aromă naturală ( pe mine asta nu m-a dat pe spate- miroase a petrol), alcool 42 grade, extract de gălbenele, muşeţel şi urzică.Pe el scrie că flaconul conţine soluţie necesară pentru 4/5 spălări la interval de 7 zile, însă eu având părul mai scurt, mi-a ajuns un flacon cam vreo 2 luni.


          În felul acesta am rezolvat-o cu căderea părului. Mai rămâne acum să descopăr ceva împotriva îngrăşării rapide a părului.Momentan folosesc Serul Sebum control de la Gerovital, care, însă, nu m-a dat pe spate.E adevarat astăzi îl folosesc pentru a doua oară.Mai aşteptăm să vedem efectele.Voi ce tratamente minune aveţi pentru păr?

2 comentarii:

  1. Pentru a-mi improspata parul eu folosesc sampon uscat. Inlatura imediat sebumul si da volum parului. Iti multumesc ca te-ai inscris la primul giveaway de pe blogul meu. Insa, ai omis doua dintre regurile impuse pentru a participa la concurs. Te rog, lasa un raspuns pe blogul meu in care specifici si numele cu care urmaresti blogul prin Google Friend Connect si numele cu care ai dat Like pe facebook la pagina blogului. Nerespectarea regurilor atrage eliminarea din concurs. Si, as regreta acest lucru. Multumesc!
    http://allthatbeautyxo.blogspot.com/2013/01/giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am inscris,sper ca de data asta, corect.
      Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune si ce sampon uscat folosesti, pentru ca tocmai am citit pe un blog pareri negative cu privire la samponul uscat Balea.
      Multumesc mult.

      Ștergere